Welke meerwaarde biedt FELIXprinters aan de eindgebruiker?

Welke meerwaarde biedt FELIXprinters aan de eindgebruiker?

Inmiddels is FELIXprinters een gerenommeerde naam in de wereld van 3D printen en dit is niet zonder reden. In 2011 zijn zij namelijk opgericht in Ijsselstein en hebben zich sindsdien op een unieke wijze geprofileerd in de markt.

Win-win samenwerking

FELIXprinters biedt namelijk vanaf het begin al hoogwaardige, robuuste, betrouwbare en scherp geprijsde 3D printoplossingen aan voor industriële gebruikers. Zij differentiëren zich in de basis door de mate van de relaties die zij hebben met de klanten.

Zij zijn namelijk van mening dat je moet samenwerken met de eindgebruiker om zo het beste uit het gebruik van 3D printen te kunnen halen. Door deze nauwe samenwerking wordt het gebruik van de technologie geoptimaliseerd voor elke individuele toepassing.

Naamsbekendheid

Dankzij de reputatie die FELIXprinters door de jaren heen heeft verkregen zijn zij ook in staat om te kunnen voldoen aan de behoeften van bijvoorbeeld onderwijsinstellingen.

Er wordt nauw samen gewerkt met scholen, hogescholen en universiteiten in het leveren van 3D printers die geschikt zijn voor het demonstreren van de mogelijkheden. Vooral de kennismaking met de functionaliteit en de veelzijdigheid van 3D printen zorgt voor inspiratie bij studenten en ingenieurs van de volgende generatie. Een mooi voorbeeld hiervan is de FELIX Tec 4 die bovenstaande functie uitstekend kan vervullen.

Hogere segment

Een ander gebied waar FELIXprinters op gespecialiseerd is, is het bieden van high-end 3D printers. Deze printers bieden superieure functionaliteit en betrouwbaarheid tegen dezelfde prijs als de concurrenten. Zo is er namelijk de Pro series die uit printers bestaan die geoptimaliseerd zijn voor deze doelgroep zoals ook de FELIX Pro XL.

FELIX Pro XL

FELIX Pro XL

Deze printers zijn degelijk gebouwd met het oog op de toekomst, want elke printer is namelijk altijd up te graden mocht dit nodig zijn. Op deze manier gaat de printer nog langer mee en kan je er elke keer weer op rekenen.

De simpele vraag die iedereen zou moeten stellen zou zijn:
Als je voor dezelfde prijs een Trabant of een Bentley zou kunnen kopen, waarom zou je dan ooit een Trabant kopen?

Redactie
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel