Een goede eerste indruk maken als bedrijf

Een goede eerste indruk maken als bedrijf

Een goede eerste indruk maken als bedrijf
Hoe herken je een goed bedrijf: het personeel ziet er goed gekleed uit. Dit is niet altijd gemakkelijk in een omgeving waarin bijvoorbeeld een hoop handwerk wordt gedaan. Kantoorpersoneel heeft doorgaans bepaalde kleding etiquette maar personeel op de werkvloer niet altijd. Om goed herkenbaar te zijn in de werkomgeving is het goed om bedrijfskleding te hebben waardoor jouw bedrijf mooi voor de dag komt. Bij bedrijfskleding in Doetinchem ontdek je bedrijfskleding die voor iedere ondernemer haalbaar is.

Kleding met logo of in eigen kleurstelling
Bedrijfskleding kan je laten maken op een paar manieren. Je kan kiezen voor gewone werkshirts in een vaste kleur met een eigen logo maar je kan ook kiezen voor werkkleding die in een vaste kleurstelling wordt uitgevoerd. Bij de eerste keuze heb je een low budget vorm van werkkleding. Bij de tweede keuze heb je echt een huisstijl. Bij bedrijfskleding is het goed om vooraf te weten wat je wil. Een bedrijf wat vooral representatief moet zijn naar klanten en gasten toe zal eerder investeren in een vaste huisstijl.

Een account bij je leverancier
Ga je werkkleren kopen dan is het goed om een account aan te maken bij je leverancier. Op die manier heb je namelijk alleen maar voordelen wanneer je een nabestelling moet doen. Nieuw personeel, een tijdelijke collega of een beurs waar je met extra mensen heen moet: het zijn stuk voor stuk goede redenen om snel bij te kunnen bestellen. Door een eigen account weet je zeker dat je niet steeds bestanden en ontwerpen hoeft te bewaren. De leverancier zal dit voor je bijhouden. Zo zit jij niet snel zonder bedrijfskleding en ziet je personeel er tiptop uit.

Redactie
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel